Vyberte stránku

Rok 2021 nám pomalu běží do finále. Tedy aspoň ve chvíli, kdy píšu tento článek, pomalu běžel. A protože jsem i letošní prázdniny věnovala kreslení kalendáře, je na čase vám jej představit, abyste se mohli pustit do přemýšlení, jak strávíte rok nový. Pojďme se tedy podívat, jak můžete nový Velký kalendář myšlenkových map co nejíp využít 🙂

 

Jak plánovat v novém kalendáři?

Kalendář pro rok 2022 jsem pojala úplně jinak. Je víc o vás, víc pro vás. Trošku o mé inspiraci a víc o VAŠICH plánech. Jak to? Nechci, aby vás svazoval, stresoval.

Není žádné velké umění nalajnovat si své plány do poslední minuty. Ale jak se říká – když člověk plánuje, Pámbu se směje 🙂 Stačí, když se vám pustí jedno očko a celý svetr se vypárá. Umění je uplést svetr tak, že jedno povolené očko nenadělá tolik škody.  Jsou věci, které mají svůj pevný termín – deadline projektu, narozeniny drahé polovičky, Vánoce… Tyhle neokecáme. Poznačte si je tedy do větví napevno i s termínem.

Pak jsou tu věci takové, které můžeme udělat (skoro) kdykoliv. Třeba když na ně máme dobré podmínky nebo dost sil. Ty si do větví poznačte bez termínu a číhejte. Až přijde vaše chvíle, vyrazte ze startovacího bloku jak na Olympiádě a protněte cílovou rovinku jako absolutní vítězové.

Myšlenkové mapy v kalendáři vám dají možnost rozvinout inspirativní tipy, které jsem vám do něj předkreslila. Doplnit detaily, které vás napadnou. Připsat potřebné aktivity, nástroje, termíny, nápady, lidi. Nebudou vás svazovat tam, kde není potřeba. A nechají vás být kreativní tak, jak potřebujete. Můžete si kreslit, nebo vytvořit tabulku pro seznam hostů na vaši oslavu. A tak se nebojte využít všechen prostor přesně podle vašich představ. Je to jen vaše 🙂

  • https://www.facebook.com/martinabaierova.planovani/
  • https://twitter.com/MartinaBaierov
  • https://www.linkedin.com/in/martinabaierova/

Důležité!!!

…ačkoliv byste právě na tomto místě našli informace o tom, jak si kalendář objednat, nenajdete. Proč? Protože je již kompletně vyprodaný. Mám velkou radost, že se vyprodal do posledního kousku (dokonce ani doma nezůstal jediný) a mrzí mě, že se zdaleka nedostalo na všechny zájemce. Ale třeba se to podaří příští rok.

Letos jsem vyzkoušela kalendář vydat ve formátu A4, což se ukázalo jako dobrý tah. Takže se v příštím roce můžete těšit na dva formáty (A3 a A4) a novinky, které budu čerpat z vaší milé a cenné zpětné vazby. Už teď se těším na všechny zprávy a obrázky, které mi pošlete. Moc si jich vážím.

Tak a to je vše. Děkuji za vaše objednávky a přeji vám krásný a brevný rok 2022 🙂

Užijte si jej.

Vaše Martina 🙂

 

  • https://www.facebook.com/martinabaierova.planovani/
  • https://twitter.com/MartinaBaierov
  • https://www.linkedin.com/in/martinabaierova/
.   
  • https://www.facebook.com/martinabaierova.planovani/
  • https://twitter.com/MartinaBaierov
  • https://www.linkedin.com/in/martinabaierova/

 

Dejte vědět ostatním!