Vyberte stránku

Když jsme se sešly s Lenkou Valíčkovou, autorkou projektu Pošli RADOST, byla jsem docela zvědavá. Když jde o debaty na téma myšlenkové mapy, jsem vždycky zvědavá 😀

Lenka mi během moc příjemného rozhovoru začala představovat svůj připravovaný motivační zápisník. No jo. Jenže jak si vedou motivační zápisníky v dnešní době? Na trhu je jich docela spousta, provedení fakt pěkné, konkurence vysoká… bude to mít smysl?

Ale jak se ukázalo, tenhle zápisník smysl má. Má totiž velkou myšlenku, přesahující profláklá mota typu „buďte efektivnější“. Celý projekt „Pošli RADOST“ je opravdu jedna velká RADOST.

…dřevěné desky s gravírovaným citátem ušitým přesně pro vás.

…kožené, ručně prošité vázání.

…uvnitř přesně takový obsah, jaký sedí jen a jen vám…co dodat 😊

Tento motivační zápisník ocení všichni, kteří vědí, že od života mohou čekat víc, než jen (ideálně) osmičku denně v práci, kde vlastně ani nechtějí být. Kteří se chtějí posunout o krok blíž svému snu, svému cíli. Jednoduše chtějí mít otěže pevně v rukách.

A protože v zápisníku Pošli RADOST najdete spousty možností, jak svůj život zvednout o nejeden level výš, je mou velkou radostí, že v něm můžete najít i mé MYŠLENKOVÉ MAPY. Proč? Protože mapy jsou kouzelné. A když se jimi necháte očarovat, vyletíte, jako raketa. Takže co s nimi můžete dělat?

– jejich tvorbou neuvěřitelně rozvinete svůj mozek. Propojíte obě dvě hemisféry a vaše myšlení bude naprosto geniální :-O

– jejich kreslením eskalujete svou kreativitu. Nápady, které se vám budou rodit v hlavě, nalézání řešení pro různé problémy, rozvíjení myšlenek, u kterých jste ani nedoufali, že z nich něco bude, vytváření nových projektů, aniž byste se museli bát, že ztroskotají na prvním úřadě…tohle všechno už nebudete chtít dělat jinak, než s mapami.

– s mapami budete mnohem rychlejší a efektivnější

– mapy jsou praktické, takže je můžete používat kdykoliv, kdekoliv, pracovat na nich s kýmkoliv

A v zápisníku Pošli RADOST to platí na 110%. Najdete v něm mapy, které vám nejdříve ukáží k čemu všemu můžete myšlenkové mapy použít. Také návod, jak se OPAVDOVÉ myšlenkové mapy tvoří a jak s nimi pracovat. A dokonce i konkrétní návody, jak pracovat na svých projektech.

Bonus – na práci s nimi nebudete sami. Protože chceme, aby vám dělaly skutečně velkou radost, kdykoliv si můžete zajít pro radu. Mrkněte na články:

jak mapy tvořit

proč mapy vypadají právě takto?

co NEJSOU myšlenkové mapy

Nebo zavolejte. Nebo napište. A hlavně mapujte. Ať máte krásnější, barevnější, produktivnější, efektivnější a vůbec úžasnější život…

Ať jsou vám nejlepšími společníky na vaší cestě.

POŠLI RADOST? Posílám 🙂

Dejte vědět ostatním!